Физика: Електрицитет

Физика: Електрицитет

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_elektricitet_1
Идејата на оваа категорија на енциклопедии е на читателите да им даде знаење за концептите на физиката на забавен начин. Фокусот на оваа енциклопедија е концептот на електрицитет.
Идејата на оваа категорија на енциклопедии е на читателите да им даде знаење за концептите на физиката на забавен начин. Фокусот на оваа енциклопедија е концептот на електрицитет. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.