Хасбро - "Твистер на слепо" друштвена игра

Хасбро - "Твистер на слепо" друштвена игра

2.399,00 МКД
На залиха
SKU шифра
games_blindtwister1
Игра која ве врзува во јазол сега нуди и машни за врзување очи и форми со текстура за да ја "допрете" мистеријата на многу забавен начин! Во "Твистер на слепо", играчите и понатаму се движат по точките на Твистер подлогата, но сега го прават тоа со заврзани очи и играат само со помош на допир и меморија. Играч избран да врти ги извикува движењета според тркалото, а потоа играч со заврзани очи се движи допирајќи ги формите со текстура со рацете и нозете за да се движи по подлогата. Бидете подготвени за урнебесно смеење без оглед на тоа дали сте играч или гледач!
Игра која ве врзува во јазол сега нуди и машни за врзување очи и форми со текстура за да ја "допрете" мистеријата на многу забавен начин! Во "Твистер на слепо", играчите и понатаму се движат по точките на Твистер подлогата, но сега го прават тоа со заврзани очи и играат само со помош на допир и меморија. Играч избран да врти ги извикува движењета според тркалото, а потоа играч со заврзани очи се движи допирајќи ги формите со текстура со рацете и нозете за да се движи по подлогата. Бидете подготвени за урнебесно смеење без оглед на тоа дали сте играч или гледач! Пресмешно е кога ќе видите како некои играчи завршуваат во навистина комични или незгодни пози! Последниот играч во стоечка позиција победува! Препорачана возраст: 8+ години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.