Хеланки (3/4) за девојчиња Пруга (2201OZ0I20E00)

Хеланки (3/4) за девојчиња Пруга (2201OZ0I20E00)

Најниско 759,00 МКД
На залиха
SKU шифра
helanke_za_devojčice_pruga1
Бели три-четврт хеланки со црвени линии. Состав: 96.2% памук; 3.8% еластин. Колекција пролет/лето 2020.
Бели три-четврт хеланки со црвени линии. Состав: 96.2% памук; 3.8% еластин. Колекција пролет/лето 2020.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.