Игрална Kikka Boo ENJOY

Игрална Kikka Boo ENJOY

3.990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0003751_1285
Игралната обезбедува целосна удобност, добра и безбедна игра на вашето дете.
• Коцкаста игрална, наменета за дечиња доЕвропски стандарт за безбедност: EN716-1/2 (igralna)(prozori)(podloga)(dusek)(dizajn)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.