Карс - Автомобил на кршење Мис Фритер

Карс - Автомобил на кршење Мис Фритер

1.999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
cars_shoolbus1
Младите љубители на анимираниот филм Карс 3 на Дизни/Пиксар ќе можат одблиску да видат што се случува на дерби натпреварите со автомобили. Ова Мис Фритер возило е специјално дизајнирано да ја импровизира штетата при судар што би се случил на дерби натпревар, но лесно се враќа во првобитната неоштетена состојба и со тоа овозможува долготрајна возбудлива игра.
Младите љубители на анимираниот филм Карс 3 на Дизни/Пиксар ќе можат одблиску да видат што се случува на дерби натпреварите со автомобили. Ова Мис Фритер возило е специјално дизајнирано да ја импровизира штетата при судар што би се случил на дерби натпревар, но лесно се враќа во првобитната неоштетена состојба и со тоа овозможува долготрајна возбудлива игра. Тркајте се брзо со Мис Фритер и видете што ќе се случи кога таа ќе удри во некој од противниците. И очите на возилото реагираат на ударот! Но не грижете се за штетата! Со еден чекор ќе го вратите во поранешната форма и тоа ќе биде спремно за следната трка! Препорачана возраст: 3+ години. Производител: Мател е еден од најголемите производители на играчки во светот. Компанијата, основана во САД во 1945, е соственик на голем број светски познати брендови вклучувајќи го и Карс.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.