Карс - Карс 3 Хадсон Хорнет пластичен автомобил

Карс - Карс 3 Хадсон Хорнет пластичен автомобил

349,00 МКД
Нема на залиха
SKU шифра
cars_hudsonplastic1
Одиграјте ги вашите омилени сцени од филмовите Карс со овие пластични верзии на вашите омилени карактери. Акцијата е секогаш незаборавна со оваа количка Хорнет Хадсон! Препорачана возраст: 3+ години.
Одиграјте ги вашите омилени сцени од филмовите Карс со овие пластични верзии на вашите омилени карактери. Акцијата е секогаш незаборавна со оваа количка Хорнет Хадсон! Препорачана возраст: 3+ години. Производител: Мател е еден од најголемите производители на играчки во светот. Производител: Мател е еден од најголемите производители на играчки во светот. Компанијата, основана во САД во 1945, е соственик на голем број светски познати брендови вклучувајќи го и Карс.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.