Катастрофи: Вулкани

Катастрофи: Вулкани

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_vulkani_1
Дали ве фасцинира моќта на вулканите? Дали сакате да дознаете повеќе за тоа како настанува овој природен феномен и што се случува при неговата ерупција? Тогаш оваа илустрирана енциклопедија е одличен избор за вас!
Дали ве фасцинира моќта на вулканите? Дали сакате да дознаете повеќе за тоа како настанува овој природен феномен и што се случува при неговата ерупција? Тогаш оваа илустрирана енциклопедија е одличен избор за вас! Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.