Клементони Механика - Возило и вселенска станица

Клементони Механика - Возило и вселенска станица

990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
clem_spaceexplorer1
Овој вистински вселенски научен прибор го проучува светот на вселенското истражување на лесен и забавен начин! Вашето дете ќе може да направи два динамични модела: конвертибилен Ровер за истражување на непознати планети и неверојатна вселенска станица за преминување на новите граници на возбуда! Содржи 130 елементи кои може да се менуваат, вклучувајќи полуги, менувачи, лостови, тркала и гуми. Препорачана возараст: 8+ години. Производител:Италјанскиот бренд Клементони веќе 50 години произведува играчки за деца од сите возрасти. Благодарение на нивната Сапиентино програма за млади ученици, тие се водечкиот бренд за едукативни играчки во Европа. Сите играчки на Клементони се произведуваат во согласност со стандардите за безбедност и квалитет, и се дизајнирани и тестирани во Италија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.