Кинетички песок - Кутија на склопување

Кинетички песок - Кутија на склопување

1.999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
sm_kineticsandbox1
Кинетичкиот песок е толку супер песок што не можете да го оставите! Тој е кинетички – значи се лепи за себе си а не на вас, и така ви овозможува да создадете и обликувате впечатливи уметнички дела во големи детали! Тој се цеди, движи и топи пред вашите очи, ви протекува низ прстите како бавно-движечка течност, но прстите ви остануват суви и лесни за чистење! Еден сестран спој кој е одлична креативна играчка и која ќе го занимава вашето дете со часови.
Обликувајте и направете безброј весели креации со овој прибор со кинетички песок! Со овој сензорен песок кој може да се гмечи можете да ја ПОЧУСТВУВАТЕ забавата. И порано имате видено песок за играње, но никогаш немате почуствувано вакво нешто! Ставете го внатре, повлечете го, обликувајте го и сакајте го. Кинетичкиот песок е толку супер песок што не можете да го оставите! Тој е кинетички – значи се лепи за себе си а не на вас, и така ви овозможува да создадете и обликувате впечатливи уметнички дела во големи детали! Неговата уникатна формула го прави да биде мек и растеглив, фин на допир и многу забавен. Тој се цеди, движи и топи пред вашите очи, ви протекува низ прстите како бавно-движечка течност, но прстите ви остануват суви и лесни за чистење. Еден сестран спој кој е одлична креативна играчка и која ќе го занимава вашето дете со часови. Тие ќе можат да направат сопствен песочен замок во вашиот дом и да се преправаат дека се на плажа; песокот може да се користи и внатре и надвор, без оглед на времето. Бидејќи "Кинетик Сенд" никогаш не се исушува и стврднува, тој е магичен песок и затоа можете да направите сѐ што можете да замислите повторно и повторно. Овој комплет има 900 грама песок и 7 повеќенаменски калапи и алатки. Лесно се складира и чисти, а нуди повеќе од 20 начини за играње! Почуствувајте ја забавата со овој магичен песок! Препорачана возраст: 3+ години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.