Кинетички песок - Сет во неон бои (227г)

Кинетички песок - Сет во неон бои (227г)

Најниско 499,00 МКД
На залиха
SKU шифра
kineticsand_neon227
Уште една верзија на Вашиот омилен кинетички песок во весели неонски бои. Откријте неверојатна забава со овој магичен производ! "Кинетик Сенд" е толку неверојатен што не можете да го оставите. Тој е кинетички – значи се лепи за себе си а не на вас! Тој се цеди, движи и топи пред вашите очи, ви протекува низ прстите како бавно-движечка течност, но прстите ви остануват суви и лесни за чистење. Кинетичкиот песок не се суши и стврднува такашто може да се користи постојано. Не содржи глутен.
Уште една верзија на Вашиот омилен кинетички песок во весели неонски бои. Откријте неверојатна забава со овој магичен производ! "Кинетик Сенд" е толку неверојатен што не можете да го оставите. Тој е кинетички – значи се лепи за себе си а не на вас! Тој се цеди, движи и топи пред вашите очи, ви протекува низ прстите како бавно-движечка течност, но прстите ви остануват суви и лесни за чистење. Лесно ве пренесува на плажа иако не сте таму туку во својот дом. Може да се користи и дома и надвор без проблем бидејќи лесно се чисти. Кинетичкиот песок не се суши и стврднува такашто може да се користи постојано. Не содржи глутен. Препорачана возаст: 3+ години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.