Клементони - Baby Clemmy Интерактивна Масичка (12+мес.)

Клементони - Baby Clemmy Интерактивна Масичка (12+мес.)

2.290,00 МКД
На залиха
SKU шифра
clem_table2
Прекрасна интерактивна масичка со бројни механички активности, звуци, светла и забавни мелодии. Областа во која е поставен "Шејп сортерот" го наградува детето со прекрасни звучни и светлосни ефекти за секоја правилно поставена форма. Притиснете на копчињата и малите животни скокаат од нивните лежишта пропратено со забавни звуци. Механички активности, запченици кои детето може да ги врти и да учи за причинско-последичните односи. Roll and Drop - пуштете ги топчињата од врвот на масичката и тие ќе се движат по забавна патека се до отворот на ногата од масичката. Влијае на развојот на моториката, перцепцијата, и препознавањето на причинско-последичните односи (акција-реакција). Произведено во Италија. Димензии - 12,5х58х44 цм.
Прекрасна интерактивна масичка со бројни механички активности, звуци, светла и забавни мелодии. Областа во која е поставен "Шејп сортерот" го наградува детето со прекрасни звучни и светлосни ефекти за секоја правилно поставена форма. Притиснете на копчињата и малите животни скокаат од нивните лежишта пропратено со забавни звуци. Механички активности, запченици кои детето може да ги врти и да учи за причинско-последичните односи. Roll and Drop - пуштете ги топчињата од врвот на масичката и тие ќе се движат по забавна патека се до отворот на ногата од масичката. Влијае на развојот на моториката, перцепцијата, и препознавањето на причинско-последичните односи (акција-реакција). Произведено во Италија. Димензии - 12,5х58х44 цм.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.