Клементони - Clementoni Play Creative Мини Маркет (4-6 год.) (18550)

Клементони - Clementoni Play Creative Мини Маркет (4-6 год.) (18550)

1.490,00 МКД
На залиха
SKU шифра
clem_minimarket
Оригинален, кративен сет кој ќе ја ослободи имагинацијата на децата низ креирање и игра со Мини маркет од тврд пластифициран картон. Овошје, зеленчук, млеко и други потрепштини можат да бидат креирани од волница, текстил и хартија - приложени во сетот. Приложено е детално илустрирано упатство. Димензии : 5 х 37 х 28,10цм
Оригинален, кративен сет кој ќе ја ослободи имагинацијата на децата низ креирање и игра со Мини маркет од тврд пластифициран картон. Овошје, зеленчук, млеко и други потрепштини можат да бидат креирани од волница, текстил и хартија - приложени во сетот. Приложено е детално илустрирано упатство. Димензии : 5 х 37 х 28,10цм
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.