Клементони - Лабораторија со "слајм"

Клементони - Лабораторија со "слајм"

1.890,00 МКД
На залиха
SKU шифра
clem_slimelab1
Најфасцинантните експерименти се наоѓаат во оваа неверојатна научна лабораторија! Децата можат да си играат во оваа хемиска лабораторија и да вршат експерименти исто како мали „луди научници“! Овој комплет има сè што е потребно за да се спроведат предложените експерименти и да се откријат тајните на хемијата и вискозните течности на еден фасцинантен и забавен начин. Илустрираниот чекор-по-чекор прирачник го насочува вашето дете низ различните фази на експериментите. И што е најважно сè е потполно безбедно!
Најфасцинантните експерименти се наоѓаат во оваа неверојатна научна лабораторија! Децата можат да си играат во оваа хемиска лабораторија и да вршат експерименти исто како мали „луди научници“! Овој комплет има сè што е потребно за да се спроведат предложените експерименти и да се откријат тајните на хемијата и вискозните течности на еден фасцинантен и забавен начин. Илустрираниот чекор-по-чекор прирачник го насочува вашето дете низ различните фази на експериментите. И што е најважно сè е потполно безбедно!
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.