Клементони Mechanics Labaratory Антарктичкa Ekspedicija (8+год.)

Клементони Mechanics Labaratory Антарктичкa Ekspedicija (8+год.)

1.690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bc_61731_1635
Сет од 350 делови со помош на кој може да креирате повеќе од 20 различни возила за истражување на Антарктикот Креирајте снежно возило, ховеркрафт, авион, камион и ралични машини за кршење и истражување на анатарктичкиот мраз. Неверојатната апликација со 3D инструкции ќе ви овозможи лесна креација на било кое возило од овој сет. Приложеното илустрирано упатство ве води чекор по чекор во основите на механиката и инженерството. Произведено во Италија Димензии - 7;х 45,10;х 31,10;цм.
Сет од 350 делови со помош на кој може да креирате повеќе од 20 различни возила за истражување на Антарктикот Креирајте снежно возило, ховеркрафт, авион, камион и ралични машини за кршење и истражување на анатарктичкиот мраз. Неверојатната апликација со 3D инструкции ќе ви овозможи лесна креација на било кое возило од овој сет. Приложеното илустрирано упатство ве води чекор по чекор во основите на механиката и инженерството. Произведено во Италија Димензии - 7;х 45,10 х 31,10цм.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.