Клементони - Хемиска лабораторија

Клементони - Хемиска лабораторија

1.690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
clem_chemlab1
Модерна хемиска лабораторија во која може да се направат преку 150 потполно безбедни и забавни активности благодарејќи на илустрираниот прирачник и богат комплет на научни алатки. Склопете ја сложувалката на периодниот систем и откријте повеќе информации за хемиските елементи.
Модерна хемиска лабораторија во која може да се направат преку 150 потполно безбедни и забавни активности благодарејќи на илустрираниот прирачник и богат комплет на научни алатки. Препорачана возраст: 8+ години. Производител:Италјанскиот бренд Клементони веќе 50 години произведува играчки за деца од сите возрасти. Благодарение на нивната Сапиентино програма за млади ученици, тие се водечкиот бренд за едукативни играчки во Европа. Сите играчки на Клементони се произведуваат во согласност со стандардите за безбедност и квалитет, и се дизајнирани и тестирани во Италија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.