Клементони National Geographic Wild Expedition Puzzle 180пар. (7+год.)

Клементони National Geographic Wild Expedition Puzzle 180пар. (7+год.)

350,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bc_29207_1629
Пазли наменети за деца од 7-9 години лиценцирани од познатиот National Geographic Составете ги сите180 парчиња и научете факти за некои од наjинтересните животни во светот. Димензии на слика составена 33,5*48,5цм Димензии - 3,50 x 24,90 x 34,30;cm Произведено во Италија
Пазли наменети за деца од 7-9 години лиценцирани од познатиот National Geographic Составете ги сите180 парчиња и научете факти за некои од наjинтересните животни во светот. Димензии на слика составена 33,5*48,5цм Димензии - 3,50 x 24,90 x 34,30;cm Произведено во Италија
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.