Клементони - Пирана Скелетон

Клементони - Пирана Скелетон

650,00 МКД
Нема на залиха
SKU шифра
clem_piranha1
Богата линија на научни прибори кои ќе ги носат децата на фасцинатно патување во минатото. Барајте ги скриените фосили во коцките на земјата и реконструирајте ги сите скелети на овие мистериозни ѕверови кои светат во темница! Во овој сет децата ќе можат да го ископаат и изградат скелетот на праисториската пирана. Препорачана возраст: 7+ години. Производител:Италјанскиот бренд Клементони веќе 50 години произведува играчки за деца од сите возрасти. Благодарение на нивната Сапиентино програма за млади ученици, тие се водечкиот бренд за едукативни играчки во Европа. Сите играчки на Клементони се произведуваат во согласност со стандардите за безбедност и квалитет, и се дизајнирани и тестирани во Италија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.