Клементони Science and Play Jumping Bot (8+год.)

Клементони Science and Play Jumping Bot (8+год.)

990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bc_17372_1633
Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги воведе во тајните на роботиката и програмирањето. Симпатичен мал робот - Jumping Bot со облик на жаба, кој е многу забавен и лесен за конструирање. Роботот е опремен со мотор со помош на кој роботот потскокнува. Окото на роботот е запчаник кој кога се врти прави симпатичен оптички ефект. Сетот содржи 10 различни компоненти кои треба да се склопат. Користи 2*АА батерии кои не се вклучени во сетот. Произведено во Италија и лиценцирано од Science Museum. Димензии -; 6*28*19цм.src=https://youtu.be/Gvytr96WFCU
Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги воведе во тајните на роботиката и програмирањето. Симпатичен мал робот - Jumping Bot со облик на жаба, кој е многу забавен и лесен за конструирање. Роботот е опремен со мотор со помош на кој роботот потскокнува. Окото на роботот е запчаник кој кога се врти прави симпатичен оптички ефект. Сетот содржи 10 различни компоненти кои треба да се склопат. Користи 2*АА батерии кои не се вклучени во сетот. Произведено во Италија и лиценцирано од Science Museum. Димензии -; 6*28*19цм.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.