Креветче Kikka Boo - Bonne Nuit

Креветче Kikka Boo - Bonne Nuit

7.690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0004696_1291
Креветче кое им овозможува на родителите да се блуску до своето новороденче и во текот на ноќта.
• Креветче кое им овозможува на родителите да се блиску до своето новороденче и во текот на ноќта • Европски стандарди за безбедност: EN R716 -1/2 (krevetce)(lulanje)(korpa)(dusece)(tezina)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.