Креветче Kikka Boo - Welkome baby

Креветче Kikka Boo - Welkome baby

7.690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0004666_1287
Креветче кое им овозможува на родителите да се блуску до своето новороденче и во текот на ноќта.
• Креветче со механизам за вибрации, музика и светла и можност за рачно клацкање • Тежина на креветчето: 8 84 kg (krevetce)(melodii)(ventilacija)(zvuk)(korpa)(materijal)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.