LOL Сурпрајз Кукли - "Андер Репс" Кутија со 15 изненадувања

LOL Сурпрајз Кукли - "Андер Репс" Кутија со 15 изненадувања

1.399,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lol_15underwraps1
Куклите од "L.O.L. Сурпрајз" беа на тајна мисија кога нивнто милениче исчезна, а вие сте тие кои ќе најдат изненадувачки траги од "Ај Спај " серијата за да им помогнете да го најдат. "L.O.L. Ај Спај " серијата "Андер Репс" кукли има петнаесет изненадувања. Извадете го стаклото за декодирање за да дешифрирате знаци и отклучите изненадувања. Секоја кукла е преправена со помош на мистериозен костум, а вие треба да го извадите секој слој за да видите кој е внатре. Облеката/костумот станува и моден додаток со повеќе намени. Мешајте и комбинирајте ги облеките и ќе добиете безброј нови изгледи. Собирајте ги сите.
Куклите од "L.O.L. Сурпрајз" беа на тајна мисија кога нивнто милениче исчезна, а вие сте тие кои ќе најдат изненадувачки траги од "Ај Спај " серијата за да им помогнете да го најдат. "L.O.L. Ај Спај " серијата "Андер Репс" кукли има петнаесет изненадувања. Извадете го стаклото за декодирање за да дешифрирате знаци и отклучите изненадувања. Секоја кукла е преправена со помош на мистериозен костум, а вие треба да го извадите секој слој за да видите кој е внатре. Облеката/костумот станува и моден додаток со повеќе намени. Мешајте и комбинирајте ги облеките и ќе добиете безброј нови изгледи. Собирајте ги сите. Стиловите може да варираат. "L.O.L. Ај Спај Андер Репс" вклучува петнаесет изненадувања (1) стакло/лупа за декодирање, (2) таен стикер/лепливо ливче за пораки, (3) тајни шифри, (4) шише, (5-11) костум за преправање, (12) чевли, (13) модни додатоци, (14) облека и (15) "L.O.L. Ај Спај Андер Репс" кукла. Најдете изненадувачки траги со стаклото за дешифрирање од серијата "L.O.L. Сурпрајз Ај Спај". Хранете ги или бањајте ги вашите "LOL" кукли за да откритете водени изненадувања. Капсулата станува чантичка и сталак за куклата. Има и постер за колекционери. Напомена: Куклите и додатоците содржани во секоја кутија се изненадување! Куклите прикажани на фотографиите се само за илустрација на видот кукли и додатоци кои се дел од оваа колекција. Препорачана возраст: 6 + години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.