Мател - Мајмунчињата паѓаат! друштвена игра

Мател - Мајмунчињата паѓаат! друштвена игра

1.299,00 МКД
На залиха
SKU шифра
game_monkeys1
Оваа игра лесно се учи и игра, и е одлична забава за целото семејство! Направете мрежа од стапчиње испреплетени низ дрвото и потоа пуштете ги мајмунчињата врз нив. Тие ќе се заплеткаат во стапчињата и играта е спремна за почеток. Секој играч почнува со вртење на коцката. Зависно од бојата која ќе ја добиете при вртење мора да извадите стапче од таа боја од дрвото. Вадете полека и не дозволувајте да падне ниту едно мајмунче од дрвото
Оваа игра лесно се учи и игра, и е одлична забава за целото семејство! Направете мрежа од стапчиње испреплетени низ дрвото и потоа пуштете ги мајмунчињата врз нив. Тие ќе се заплеткаат во стапчињата и играта е спремна за почеток. Секој играч почнува со вртење на коцката. Зависно од бојата која ќе ја добиете при вртење мора да извадите стапче од таа боја од дрвото. Вадете полека и обидете се да не дозволите да падне ниту едно мајмунче од дрвото! Тие мајмунчиња кои ќе паднат при вашето вртење ги додавате кон своето купче. На крајот на играта победува играчот на кого најмалку мајмунчиња му паднале за време на играта. Оваа друштвена игра е одлична за деца од различни возрасти бидејќи лесно се учи и не е потребно читање на комплексни инструкции. Преку оваа игра децата стекнуваат вештини на координација, стратешко размислување и играње со други. Препорачана возраст: 5+ години. Играчи: 2-4. Времетраење: помалку од 10 минути по игра.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.