Mega blocks - џунгла од 60 коцки

Мега Блокс - џунгла од 60 коцки

3.190,00 МКД
На залиха
SKU шифра
megablocks_jungle
Градење на џунгла во повеќе од 100 комбинации
Поттикнете је креативноста на вашето дете да изгради џунгла со помош на 60 коцки. Наменето за деца од 3-8 години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.