Бамби

Бамби

99,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_meki_bambi_1
Класичните приказни и бајки придружени со прекасни илустрации сега во форма на меки книги погодни за најмладите читатели.
Класичните приказни и бајки придружени со прекасни илустрации сега во форма на меки книги погодни за најмладите читатели. Со овие книги вашите најмили ќе се запознаат со омилените сказни и карактери и од најмала возраст ќе почнат да создаваат љубов кон читањето. Едиција: Фантастични бајки Димензии: 150/150мм. Бр. на страници: 8.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.