Мојата прва енциклопедија

Мојата прва енциклопедија

450,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_mojata_prva_enciklopedija_1
Општа енциклопедија за најмладите во која се опфатени повеќе теми поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин учењето е полесно и позабавно и за помалите деца.
Општа енциклопедија за најмладите во која се опфатени повеќе теми поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин учењето е полесно и позабавно и за помалите деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор децата треба да го пронајдат во текстот што е прикажан. Димензии: 212х282мм.Бр.на страни: 160 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.