Мобилно креветче со подлога за преоблекување - Tigex

Мобилно креветче со подлога за преоблекување - Tigex

5.990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
tigex_portablebed1
Ова мобилно креветче е идеално за семејствата во движење! Лесно се склопува и расклопува така што може да го понесете секаде со Вас- на одмор, во посета на роднини или пријатели, на кратки викенд патувања дома или во странство. Креветчето може да го користите од најмала возраст бидејќи висината на подлогата има две подесувања за да може да се адаптира на возраста на детето. Вклучена во цената е и подлога за преповивање (70см х 45см) која е погодна за користење за бебиња до 12 месеци со максимална тежина од 11кг.
Ова мобилно креветче е идеално за семејствата во движење! Лесно се склопува и расклопува така што може да го понесете секаде со Вас- на одмор, во посета на роднини или пријатели, на кратки викенд патувања дома или во странство. Креветчето може да го користите од најмала возраст бидејќи висината на подлогата има две подесувања за да може да се адаптира на возраста на детето. Вклучена во цената е и подлога за преповивање (70см х 45см) која е погодна за користење за бебиња до 12 месеци со максимална тежина од 11кг. Креветчето вклучува и две тркалца со што лесно се пренесува од една локација на друга. За производителот: Tigex е една од водечките компании за бебешки производи во Франција. Од 1965 год тие произведуваат врвна бебешка опрема за да ги задоволат потребите на семејствата со мали бебиња и да им го олеснат животот на новите родители.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.