Must - Анатомски ранец со илустрација гитара ( 215041)

Must - Анатомски ранец со илустрација гитара ( 215041)

2.450,00 МКД
На залиха
SKU шифра
mu_madguitar1
Анатомски ранец за момчиња.
Must - Анатомски ранец со илустрација на гитара . Димензии: 46см х 32см х 25см.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.