Must - Анатомски ранец во форма на буф (215051)

Must - Анатомски ранец во форма на буф (215051)

875,00 МКД
На залиха
SKU шифра
mu_rowl1
Анатомски ранец буф за девојчиња.
Must - Анатомски ранец во форма на буф за девојчиња. Димензии:30см х 22см х 10см.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.