Нерф - Елит Муниција (Надополнување од 12) (HASA0350)

Нерф - Елит Муниција (Надополнување од 12) (HASA0350)

499,00 МКД
На залиха
SKU шифра
nerf_12elitedarts1
Додадете 12 нови Елите Дартс во вашата Нерф муниција со ова надополнување и не пропуштајте ниту момент од акцијата! Оваа муниција е компатибилна со сите пиштоли кои користат Елит муниција.
Додадете 12 нови Елите Дартс во вашата Нерф муниција со ова надополнување и не пропуштајте ниту момент од акцијата! Оваа муниција е компатибилна со сите пиштоли кои користат Елит муниција. Нерф и сите поврзани ликови се заштитни знакови на Хасбро.Препорачана возраст: 8+ години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.