Нерф- Скетер Бласт Пиштол на Вода

Нерф- Скетер Бласт Пиштол на Вода

999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
nerf_scatterblast1
Подгответе се за 5-кратна акција и потполно натопување на вашите противници со Скетербласт Бластер оружјето на вода! Со помош на пумпа и 5-цевен млаз, ова моќно оружје лансира 5 млаза вода на вашата мета! Бластерот може да држи 650 милилитри вода, а вие можете да го употребите флип-ап нишанот кој се превртува за да го усовршите гаѓањето. Наместете го истрелот, потоа лизнете ја рачката од пумпата напред и повлечете ја назад за да го откочите нападот со спрејот за распрскување на вашите противници и до 10 метри!
Подгответе се за 5-кратна акција и потполно натопување на вашите противници со Скетербласт Бластер оружјето на вода! Со помош на пумпа и 5-цевен млаз, ова моќно оружје лансира 5 млаза вода на вашата мета! Бластерот може да држи 650 милилитри вода, а вие можете да го употребите флип-ап нишанот кој се превртува за да го усовршите гаѓањето. Наместете го истрелот, потоа лизнете ја рачката од пумпата напред и повлечете ја назад за да го откочите нападот со спрејот за распрскување на вашите противници и до 10 метри! Нерф и сите поврзани ликови се заштитни знакови на Хасбро. Препорачана возраст: 8+ години.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.