Нук - Genius цуцла лажалка со буба мара (0-6м)

Нук - Genius цуцла лажалка со буба мара (0-6м)

319,00 МКД
На залиха
SKU шифра
nuk_geniusladybug1
NUK Genius Soother е повеќе од нова цуцла: таа е иновација. Дизајнирана во соработка со забниот лекар, д-р. Хубертус фон Трејенфелс, и врз основа на најновите медицински и технички наоди, оваа нова цуцла не само што смирува, туку и дава значаен придонес за здравиот и сеопфатен развој на вашето бебе.
NUK Genius Soother е повеќе од нова цуцла: таа е иновација. Дизајнирана во соработка со забниот лекар, д-р. Хубертус фон Трејенфелс, и врз основа на најновите медицински и технички наоди, оваа нова цуцла не само што смирува, туку и дава значаен придонес за здравиот и сеопфатен развој на вашето бебе. Обликот на цуцлата се заснова на испитаниот и тестиран NUK Shape кој е соодветен за бебешката вилица. Во NUK Genius, обликот на цуцлата е дополнително оптимизиран, за да се минимизира притисокот на забите и вилицата. NUK силиконските цуцли се направени од висококвалитетен синтетички материјал. Силниот силиконски материјал е лесен за чистење и особено отпорен на топлина. Овие цуцли може да се варат и не содржат штетни супстанци и вештачки мириси. Тие се транспарентни, со мазна површина и ги содржат сите квалитети што се важни за цуцлата. За одличен почеток во здрава иднина одберете го NUK Genius Soother! НУК е единствениот бренд за цуцли и цуцли лажалки акредитирани од Фондацијата за орална стоматолошка здравствена заштита. За производителот: Германската компанија Нук веќе 60 години произведува бебешки производи со врвен квалитет. Инспирирани од природата и произведени по истражувања и совети од педијатри, ортодонти, нутриционисти и, се разбира, родители, производите на Нук се одличен избор за секој родител и секое бебе. Сите цуцли и шишиња на Нук се произведени во Германија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.