Нук - Happy Days силиконска цуцла лажалка 0-6m (пакет од 2)

Нук - Happy Days силиконска цуцла лажалка 0-6m (пакет од 2)

269,00 МКД
На залиха
SKU шифра
nuk_happydays2packcucla1
NUK Happy Days цуцлата лажалка има традиционален NUK облик кој поттикнува правилен развој на бебешката вилица а штитникот за уста е со анатомски облик изработен од висококвалитетен синтетички материјал и е достапен со различни весели мотиви. Сите NUK цуцли лажалки имаат NUK Air System кој овозможува воздухот да излезе надвор од цуцлата преку вентилаторите.
NUK Happy Days цуцлата лажалка има традиционален NUK облик кој поттикнува правилен развој на бебешката вилица а штитникот за уста е со анатомски облик изработен од висококвалитетен синтетички материјал и е достапен со различни весели мотиви. Сите NUK цуцли лажалки имаат NUK Air System кој овозможува воздухот да излезе надвор од цуцлата преку вентилаторите. Цуцлата останува мека и доволно рамна што помога да се спречи деформација на вилицата. Овој производ како и сите други NUK производи се дизајнирани и произведени во Германија. Наменето за бебиња од 0-6 месеци. За производителот: Германската компанија Нук веќе 60 години произведува бебешки производи со врвен квалитет. Инспирирани од природата и произведени по истражувања и совети од педијатри, ортодонти, нутриционисти и, се разбира, родители, производите на Нук се одличен избор за секој родител и секое бебе. Сите цуцли и шишиња на Нук се произведени во Германија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.