Нук - Силиконска цуцла лажалка Тигер Вини Пу (0-6м)

Нук - Силиконска цуцла лажалка Тигер Вини Пу (0-6м)

219,00 МКД
На залиха
SKU шифра
nuk_tiggercucla1
Оваа NUK цуцла лажалка има традиционален NUK Облик кој поттикнува правилен развој на бебешката вилица а штитникот за уста е со анатомски облик изработен од висококвалитетен синтетички материјал и е декориран со ликот на омиленото Дизниево мече Вини Пу. Сите NUK цуцли лажалки имаат NUK Air System кој овозможува воздухот да излезе надвор од цуцлата преку вентилаторите.
Оваа NUK цуцла лажалка има традиционален NUK Облик кој поттикнува правилен развој на бебешката вилица а штитникот за уста е со анатомски облик изработен од висококвалитетен синтетички материјал и е декориран со ликот на омиленото Дизниево мече Вини Пу. Сите NUK цуцли лажалки имаат NUK Air System кој овозможува воздухот да излезе надвор од цуцлата преку вентилаторите. Цуцлата останува мека и доволно рамна што помога да се спречи деформација на вилицата. Оваа цуцла е со Големина 1, погодна за 0-6 месеци. Таа не содржи БПА (Бисфенол А). Напомена: За стерилизирање на цуцлите Нук препорачува користење на пареа, стерилизација со ладна вода или NUK стерилизатор. Стерилизацијата во машина за садови не е препорачлива, бидејќи може да предизвика трајно оштетување. За производителот: Германската компанија Нук веќе 60 години произведува бебешки производи со врвен квалитет. Инспирирани од природата и произведени по истражувања и совети од педијатри, ортодонти, нутриционисти и, се разбира, родители, производите на Нук се одличен избор за секој родител и секое бебе. Сите цуцли и шишиња на Нук се произведени во Германија.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.