Обрач со играчки Kikka Boo - Hedge the hog

Обрач со играчки Kikka Boo - Hedge the hog

990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
lc_0007086_1271
• Обрач со меки играчки, идеална играчка која лесно се монтира на креветчиња и колички Одлична забава за бебето, како и за развој на основните когнитивни функции • Производот не користи батерии (meka igracka)(obrac)(hedge the hog)(kikka boo)(krevetce)(kolicka)(bebe)(мека играчка)(обрач)(еже)(кика бу)(бебе)(креветче)(количка)
• Обрач со меки играчки, идеална играчка која лесно се монтира на креветчиња и колички Одлична забава за бебето, како и за развој на основните когнитивни функции • Производот не користи батерии (meka igracka)(obrac)(hedge the hog)(kikka boo)(krevetce)(kolicka)(bebe)(мека играчка)(обрач)(еже)(кика бу)(бебе)(креветче)(количка)
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.