Откритија

Откритија

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_otkritija_1
Во текот на илјадници години човекот еволуирал од мајмун во денешниот современ човек. Неговата еволуција претставува долга приказна за откритија и изуми, кои многу го подобрија неговиот живот.
Во текот на илјадници години човекот еволуирал од мајмун во денешниот современ човек. Неговата еволуција претставува долга приказна за откритија и изуми, кои многу го подобрија неговиот живот. Со читање на овие книги, децата ќе добијат мал преглед на големиот број откритија и изуми. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.