Pilsan - Санка

Pilsan - Санка

1.760,00 МКД
На залиха
SKU шифра
Pil_sledge2
Санка со јаже за влечење. Ергономски дизајн. Максимална носивост 35 кг. Не содржи штетни материи. Димензии на производот: 39 х 81 х 28 см. Возраст на употребa: 36+ месеци
Санка со јаже за влечење. Ергономски дизајн. Максимална носивост 35 кг. Не содржи штетни материи. Димензии на производот: 39 х 81 х 28 см. Возраст на употребa: 36+ месеци
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.