План Тојс - Ѕвоно тропалка (PLAN5213)

План Тојс - Ѕвоно тропалка (PLAN5213)

690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
plantoys_bellrattle1
Оваа ѕвоно тропалка доаѓа со рачка која е лесна за фаќање и држење во рака и разнобојни топчиња кои тропкаат при движење. Оваа играчка ги стимулира и развива бебешките сетила. Препорачана возраст: 4+ месеци
Оваа ѕвоно тропалка доаѓа со рачка која е лесна за фаќање и држење во рака и разнобојни топчиња кои тропкаат при движење. Оваа играчка ги стимулира и развива бебешките сетила. Препорачана возраст: 4+ месеци
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.