Плеј До - Тролс Фризури

Плеј До - Тролс Фризури

1.999,00 МКД
На залиха
SKU шифра
playdoh-trolls1
Наближува следната веселба во селото на Тролс и на Попи и Бранч им е потребна помош во подготвувањето. Во вашиот фризерски салон имате можност да им направите секакви весели фризури по ваш избор и вкус. Седнете ја секоја кукличка на столчето, притиснете и опа.... со еден потег им израсна долга коса!!!! Сега имате неколку можности. Исечете ја косата до должината која ја посакувате или пак стилирајте ја долгата коса. Моделирајте ја косата на вашите весели пријателки и со помош на калапот вклучен во овој сет! Кога тие се спремни за нова фризура, земете ги ножиците скратете ја косата и почнете одново!
Наближува следната веселба во селото на Тролс и на Попи и Бранч им е потребна помош во подготвувањето. Во вашиот фризерски салон имате можност да им направите секакви весели фризури по ваш избор и вкус. Седнете ја секоја кукличка на столчето, притиснете и опа.... со еден потег им израсна долга коса!!!! Сега имате неколку можности. Исечете ја косата до должината која ја посакувате или пак стилирајте ја долгата коса. Моделирајте ја косата на вашите весели пријателки и со помош на калапот вклучен во овој сет! Кога тие се спремни за нова фризура, земете ги ножиците скратете ја косата и почнете одново! Овој сет вклучува 2 тролс фигури, столче за фризерскиот салон кој треба да се склопи, калап за фризура, пластични ножици за игра и 7 кутии со Плеј До пласетелин во различни бои. Пластелинот на Плеј До е нетоксичен и тестиран за квалитет и трајност. Препорачана возраст: 3+ години. Производител: Hasbro е еден од најголемите светски производители на играчки. Основана во 1923, оваа компанија денес е сопственик на голем број познати светски брендови вклучувајќи ги Transformers, Nerf, My Little Pony, GI Joe, Power Rangers, Play Doh итн. Оваа компанија ги држи и правата на голем број познати друштвени игри како Монопол, Твистер итн.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.