Го запознаваме светот со Елена и Емил 2

Го запознаваме светот со Елена и Емил 2

250,00 МКД
На залиха
SKU шифра
pd-elenaemil2
Го откриваме светот со Елена и Емил 2 е наменета за деца од предучилишна возраст, на 4-5 години. Темите што се застапени произлегуваат од секојдневниот живот на децата и затоа се лесни за разбирање. Запознавајќи се со Елена и Емил, децата се запознаваат со градинката, другарството, омилените сказни, семејството, правилата на однесување, правилната исхрана, деновите и месеците во годината, годишните времиња, живата природа, животните и растенијата и со нашата земја. Димензии: 25,00см Х 20,00см Х 0,50см. Тежина:192 грама. Број на страни: 59
Го откриваме светот со Елена и Емил 2 е наменета за деца од предучилишна возраст, на 4-5 години. Темите што се застапени произлегуваат од секојдневниот живот на децата и затоа се лесни за разбирање. Запознавајќи се со Елена и Емил, децата се запознаваат со градинката, другарството, омилените сказни, семејството, правилата на однесување, правилната исхрана, деновите и месеците во годината, годишните времиња, живата природа, животните и растенијата и со нашата земја. Димензии: 25,00см Х 20,00см Х 0,50см. Тежина:192 грама. Број на страни: 59. Издавачка куќа: Просветно Дело.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.