Големи животни

Големи животни

399,00 МКД
На залиха
SKU шифра
pd_golemizivotni1
Забавувај се притискајќи ги звучните прозорчиња и препознај ги карактеристичните звуци на животните од овие фантастични приказни. Димензии: 22,00см Х 26,00см Х 1,00см. Тежина:459 грама. Број на страни: 10.
Забавувај се притискајќи ги звучните прозорчиња и препознај ги карактеристичните звуци на животните од овие фантастични приказни. Димензии: 22,00см Х 26,00см Х 1,00см. Тежина:459 грама. Број на страни: 10. Издавачка куќа: Просветно Дело.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.