Звучна азбука

Звучна азбука

840,00 МКД
На залиха
SKU шифра
pd_zvucnazbuka1
Прв звучен буквар на македонски јазик. Звучната азбука е вистинската книга за оние кои сакаат брзо и лесно да ги научат буквите. Притисни, слушни, повтори и така од почеток. Со секоја буква – збор, со секој збор - звук. Димензии: 29,50см Х 30,00см Х 2,00см. Тежина: 727 грама. Број на страни: 14
Прв звучен буквар на македонски јазик. Звучната азбука е вистинската книга за оние кои сакаат брзо и лесно да ги научат буквите. Притисни, слушни, повтори и така од почеток. Со секоја буква – збор, со секој збор - звук. Димензии: 29,50см Х 30,00см Х 2,00см. Тежина: 727 грама. Број на страни: 14. Издавачка куќа: Просветно Дело
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.