Звучна сликовница Пепелашка

Звучна сликовница Пепелашка

350,00 МКД
На залиха
SKU шифра
pd_zvucnapepelaska1
ЦР - ЦР! Птиците пеат песна за пепелашка... ЅРН - ЅРН! На вратата некој ѕвони... ФИУ - ФИУ! Волебното стапче магија ќе стори... ДОНГ - ДОНГ! Часовникот полноќ ќе означи... ТРУ- ТРУУ! Трубата за свадба труби! Читајќи ја приказната за пепелашка, можеш да си создадеш посебна атмосфера со звуците од книгата! Димензии: 27,00см Х 24,00см Х 8,00см. Тежина: 426 грама. Број на страни: 10
ЦР - ЦР! Птиците пеат песна за пепелашка... ЅРН - ЅРН! На вратата некој ѕвони... ФИУ - ФИУ! Волебното стапче магија ќе стори... ДОНГ - ДОНГ! Часовникот полноќ ќе означи... ТРУ- ТРУУ! Трубата за свадба труби! Читајќи ја приказната за пепелашка, можеш да си создадеш посебна атмосфера со звуците од книгата! Димензии: 27,00см Х 24,00см Х 8,00см. Тежина: 426 грама. Број на страни: 10. Издавачка куќа: Просветно Дело
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.