Санторо несесер со два патенти полн Cobwebs (229400)

Санторо несесер со два патенти полн Cobwebs (229400)

2.150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
san_cobdvapat1
Несесер полн, Santoro, Cobwebs, 688GJ09, со 2 патенти, 23.5*18.5*4см
Несесер полн, Santoro, Cobwebs, 688GJ09, со 2 патенти, 23.5*18.5*4см
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.