Санторо подметнувач со пенкало Dreamer (229538)

Санторо подметнувач со пенкало Dreamer (229538)

690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
san_podmetdream1
Подметнувач со пенкало, Santoro, The Dreame, 822GJ04, 18.3*23*2cм, магнетен
Подметнувач со пенкало, Santoro, The Dreame, 822GJ04, 18.3*23*2cм, магнетен
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.