Слубан - Автобус на два спрата M38-B0331

Слубан - Автобус на два спрата M38-B0331

1.750,00 МКД
На залиха
SKU шифра
slub_doubledecker1
Изградете го овој автобус на два спрата кој е застанат на бензиска пумпа и одиграјте интересни сценарија со неговиот возач, патници и други луѓе кои се наоѓаат на бензиската пумпа! Сетот се состои од 403 коцки направени од високо-квалитетни материјали. Овие коцки се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Препорачана возраст: 6+ години.
Изградете го овој автобус на два спрата кој е застанат на бензиска пумпа и одиграјте интересни сценарија со неговиот возач, патници и други луѓе кои се наоѓаат на бензиската пумпа! Сетот се состои од 403 коцки направени од високо-квалитетни материјали. Овие коцки се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Со сетот добивате и детални чекор-по-чекор инструкции за градење во боја. Препорачана возраст: 6+ години. Холандската компанија Слубан произведува коцки за градење кои се компатибилни со оние на водечките производители но имаат значително подостапни цени. Нивниот асортиман вклучува различни теми привлечни за девојчиња, момчиња а и за возрасните љубители на коцките за градење. Асортиманот во нашата е-продавница вклучува производи од колекциите Авијација, Војска, Детска Колекција, Девојчиња од соништата, Градежништво, Град, Полиција и Пожарникари.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.