Слубан - Бензиска пумпа M38-B0568

Слубан - Бензиска пумпа M38-B0568

690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
slub_gas1
Какви интересни средби можат да се случат на бензиската пумпа? Со помош на овој Слубан сет од коцки можете да изградите бензиска пумпа, автомобил кој застанува во неа и две мини фигури на возач и вработен со кои можете да одиграте различни интересни сценарија.
Какви интересни средби можат да се случат на бензиската пумпа? Со помош на овој Слубан сет од коцки можете да изградите бензиска пумпа, автомобил кој застанува во неа и две мини фигури на возач и вработен со кои можете да одиграте различни интересни сценарија. Овој сет се состои од 163 коцки направени од високо-квалитетни материјали кои се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Сетот е одличен додаток на поголеми сетови од колекциите Град или Девојчиња од соништата. Со него добивате и детални чекор-по-чекор инструкции за градење во боја. Препорачана возраст: 6+ години. Холандската компанија Слубан произведува коцки за градење кои се компатибилни со оние на водечките производители но имаат значително подостапни цени. Нивниот асортиман вклучува различни теми привлечни за девојчиња, момчиња а и за возрасните љубители на коцките за градење. Асортиманот во нашата е-продавница вклучува производи од колекциите Авијација, Војска, Детска Колекција, Девојчиња од соништата, Градежништво, Град, Полиција и Пожарникари.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.