Слубан - Детски коцки M38-B0502

Слубан - Детски коцки M38-B0502

1.490,00 МКД
На залиха
SKU шифра
slub_basic1
Со овој разнобоен сет коцки од детската колекција на Слубан, најмладите градители ќе имаат можност да создаваат секакви креации од својата имагинација! Сетот се состои од 415 коцки со различни бои, форми и големини за да поддржат долготрајна креативна игра. Сите коцки се направени од високо-квалитетни материјали и се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Препорачана возраст: 6+ години.
Со овој разнобоен сет коцки од детската колекција на Слубан, најмладите градители ќе имаат можност да создаваат секакви креации од својата имагинација! Сетот се состои од 415 коцки со различни бои, форми и големини за да поддржат долготрајна креативна игра. Сите коцки се направени од високо-квалитетни материјали и се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Препорачана возраст: 6+ години. Холандската компанија Слубан произведува коцки за градење кои се компатибилни со оние на водечките производители но имаат значително подостапни цени. Нивниот асортиман вклучува различни теми привлечни за девојчиња, момчиња а и за возрасните љубители на коцките за градење. Асортиманот во нашата е-продавница вклучува производи од колекциите Авијација, Војска, Детска Колекција, Девојчиња од соништата, Градежништво, Град, Полиција и Пожарникари.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.