Слубан - Коњска приколка M38-B0559

Слубан - Коњска приколка M38-B0559

690,00 МКД
На залиха
SKU шифра
slub_horse1
Љубителите на коњите, коњските трки и коцките за градење ќе уживаат во овој Слубан сет со кој тие можат да го изградат прекрасен кафеаф коњ, негов јавач и приколка со која коњот се транспортира насекаде. кој потекнува од Втората светска војна! Сетот вклучува 170 коцки.
Љубителите на коњите, коњските трки и коцките за градење ќе уживаат во овој Слубан сет со кој тие можат да го изградат прекрасен кафеаф коњ, негов јавач и приколка со која коњот се транспортира насекаде. кој потекнува од Втората светска војна! Сетот вклучува 170 коцки. Сите коцки се направени од високо-квалитетни материјали и се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Со сетот добивате и детални чекор-по-чекор инструкции за градење во боја. Препорачана возраст: 6+ години. Холандската компанија Слубан произведува коцки за градење кои се компатибилни со оние на водечките производители но имаат значително подостапни цени. Нивниот асортиман вклучува различни теми привлечни за девојчиња, момчиња а и за возрасните љубители на коцките за градење. Асортиманот во нашата е-продавница вклучува производи од колекциите Авијација, Војска, Детска Колекција, Девојчиња од соништата, Градежништво, Град, Полиција и Пожарникари.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.