Слубан - Воен Транспортен Хеликоптер M38-B0508

Слубан - Воен Транспортен Хеликоптер M38-B0508

2.190,00 МКД
На залиха
SKU шифра
slub_chinook1
Со овој хеликоптер може да ги извадите вашите војници, возила и друга опрема од непријателската зона! Децата несомнено ќе уживаат не само во градењето на оваа суфистицирана воена машина туку и во подоцнежните игри со неа, воениот џип и петте вклучени мини фигури на војници и пилот.
Со овој хеликоптер може да ги извадите вашите војници, возила и друга опрема од непријателската зона! Децата несомнено ќе уживаат не само во градењето на оваа суфистицирана воена машина туку и во подоцнежните игри со неа, воениот џип и петте вклучени мини фигури на војници и пилот. Сетот се состои од 520 коцки направени од високо-квалитетни материјали кои се CE, ROHS and ISO 9001:2008 сертифицирани. Со сетот добивате и детални чекор-по-чекор инструкции за градење во боја. Препорачана возраст: 6+ години. Холандската компанија Слубан произведува коцки за градење кои се компатибилни со оние на водечките производители но имаат значително подостапни цени. Нивниот асортиман вклучува различни теми привлечни за девојчиња, момчиња а и за возрасните љубители на коцките за градење. Асортиманот во нашата е-продавница вклучува производи од колекциите Авијација, Војска, Детска Колекција, Девојчиња од соништата, Градежништво, Град, Полиција и Пожарникари.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.