SmarTrikes - Springo Farm велосипед за почетници (патче)

SmarTrikes - Springo Farm велосипед за почетници (патче)

3.490,00 МКД
На залиха
SKU шифра
st_springofarm4
Смарт Трајкс ни го донесе ова возбудливо и уникатно возило е за дечиња на возраст од 12 месеци до 3 години! Овој велосипед за почетници е достапен во три различни дизјани, секој со уникатна боја и забавен, мек пријател од фармата. Овој производ се склопува за лесно складирање и носење. Благодарени на тркалата кои се вртат 360ᴼ децата можат лесно да го возат и управуваат овој велосипед и со минимален напор да го променат правецот користејќи ги само нозете.
Смарт Трајкс ни го донесе ова возбудливо и уникатно возило е за дечиња на возраст од 12 месеци до 3 години! Овој велосипед за почетници е достапен во три различни дизјани, секој со уникатна боја и забавен, мек пријател од фармата. Овој производ се склопува за лесно складирање и носење. Благодарени на тркалата кои се вртат 360ᴼ децата можат лесно да го возат и управуваат овој велосипед и со минимален напор да го променат правецот користејќи ги само нозете.
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.